News Flash:

Consiler parlamentar din Senat, retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta

11 Mai 2016
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Zosim Vasile, consilier parlamentar in cadrul Senatului-Directia Generala de Control Juridic si Securitate Interna, a fost retinut, marti, de procurorii de la Parchetul Gorj dupa ce a fost ridicat de ofiterii DGA sub acuzatia de trafic de influenta dupa ce ar fi cerut 43.500 de lei de la o firma.
Zosim Vasile,consilier parlamentar in cadrul Senatului-Directia Generala de Control Juridic si Securitate Interna, a fost ridicat, marti, de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie(DGA) si dus pentru audieri la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj unde procurorii au luat decizia retinerii pentru 24 de ore pentru doua fapte de trafic de influenta.
”In data de 10 mai 2016, la ora 17.30, a fost retinut suspectul Zosim Vasile, consilier parlamentar in Senatul Romaniei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, constand in aceea ca, in perioada 2013-2014, a pretins si primit suma de 42.000 de lei de la Radulescu Ion, lasand sa se creada ca are influenta pe langa directorii unor societati comerciale cu capital majoritar de stat, in vederea incheierii unor contracte privind achizitionarea unor deseuri de fier vechi”, a declarat Lavinia Ilie, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, pentru MEDIAFAX.
Ofiterii DGA, sub coordonarea procurorilor din Gorj, au facut perchezitii si in locuinta consilierului din Capitala de unde au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse judiciare, la audieri, barbatul si-a recunoscut faptele.
Miercuri, consilierul va fi prezentat Tribunalului Gorj cu propunerea de arestare preventiva.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)