News Flash:

Conditii de lux la Gradinita PP26 din Timisoara. Bazin de inot si sala de gimnastica pentru micuti

8 Aprilie 2014
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou corp de clădire a fost inaugurat la Grădiniţa PP 26 din Timişoara. Grădiniţa este situată în Timişoara, str. Teiului nr. 3, avand un număr de 480 de preşcolari înscrişi. Faţă de construcţia veche a grădiniţei (corpuri A şi B), lucrarea de extindere a Gradiniţei PP26 a constat în construcţia a trei corpuri noi C, D şi E, în regim P+1E, cu  suprafaţa construită desfăşurată de 1.663,88 mp. Corpul D a fost dat în folosinţă în martie 2012, fiind construit în regim de P+1, compus din: 4 săli de clasă, 4 anexe, două săli de mese, patru anexe pentru material didactic, două oficii, patru grupuri sanitare (fete şi băieţi) şi un hol prin care se face trecerea în vechea clădire a grădiniţei.

 Bazin de înot, sală de gimnastică

 Corpul C este compus din trei corpuri lipite de vechea clădire a grădiniţei, iar în urma lucrărilor au rezultat următoarele facilităţi:

la parter: un cabinet medical şi o magazie, 

în celelalte două extinderi: 4 săli de mese (dispuse două la parter şi două la etaj).

           Corpul E are următoarea configuraţie

la parter: un bazin de înot, o sală de gimnastică, grupuri sanitare, vestiare pentru copii, cabinet pentru profesorii de sport, respectiv spaţii administrative (birou şi sală de şedinţă pentru cadrele gradiniţei), scrie newstm.ro.

La etaj sunt patru săli de clasă, grupuri sanitare pentru băieţi şi fete şi o sală de mese cu un oficiu.

Investiţia a fost demarată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş în luna decembrie 2008, iar Primăria Municipiului Timişoara a preluat-o în anul 2011 realizată parţial, continuand construcţia ei în următoarea ordine: corp D, C şi E.

 4.108,22 mii lei – valoarea investiţiei

 Valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de 4.108,22 mii lei, din care Primăria Municipiului Timişoara a acoperit suma de 3.335,42 mii lei.

Dificultăţile întampinate în derularea investiţiei:

-         la preluarea acesteia de la Inspectoratul Şcolar, în anul 2011, lucrarea se afla în stadiul de fundaţie şi parţial parter construit la corpul D, precum şi fundaţia corpului E. Astfel, a fost necesară atat reactualizarea documentaţiei, cat şi reautorizarea lucrărilor de construire şi modificări de soluţii constructive  la corpul D;

-         pentru corpul E s-a reproiectat soluţia constructivă. Foto: Newstm.ro

corpul e
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1046 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012695 (s)