News Flash:

Conditii de cosmar intr-o gradinita din Timisoara. "Ploua inauntru", se plang parintii micutilor

1 Octombrie 2014
786 Vizualizari | 0 Comentarii
Probleme la Gradinita cu Program Prelungit nr. 13 Aeroport din Timisoara. Parintii unora dintre copiii care frecventeaza aceasta institutie reclama faptul ca micutii sunt nevoiti sa stea in igrasie pentru ca exista o gaura in acoperis, iar atunci cand ploua apa se scurge pe pereti intr-una dintre incaperi. Oamenii sunt nemultumiti ca nu s-a intervenit inainte sa inceapa gradinita. Reprezentantii primariei dau asigurari ca in cateva saptamani vor incepe reparatiile.
Situatia ne-a fost semnalata de un cititor care a apelat la noi in calitate de parinte care are copilul la aceasta gradinita, dupa ce in urma cu mai bine de o luna omul a sesizat problema si primariei. Barbatul ne-a trimis si mai multe fotografii pentru a ne prezenta situatia.
„Sunt parintele unuia dintre copiii care isi desfasoara activitatea la Gradinita cu Program Prelungit nr. 13 Aeroport. Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca in dormitorul copiilor este o gaura in tavan prin care curge apa atunci cand ploua. Totodata, din cauza gaurii din tavan, este foarte multa igrasie, umezeala si mucegai in zona aceea a tavanului. Administratorul gradinitei (Doina Picu) a depus deja o cerere inregistrata pentru a solutiona aceasta problema pana la inceperea orelor (…) Sunt copii, care frecventeaza gradinita, suferinzi de astm si bronsita. Gradinita apartine de Liceul Silvic Timisoara, iar cand li s-a cerut explicatia pentru care nu au reparat tavanul, conform cererii facute de administrator, acestia au spus ca au uitat de cerere si ca la primarie nu raspunde nimeni la telefon (este inacceptabil!)”, le-a scris barbatul autoritatilor locale.
Omul este revoltat cu atat mai mult cu cat cei responsabili dau dovada de o mobilizare exemplara atunci cand au loc alegeri, iar gradinita trebuie sa primeasca votanti.
„Atunci cand trebuie transformata gradinita in sectie de votare, toti copiii sunt trimisi acasa la ora 12 sau sunt treziti de zgomote de ciocane samd., ca trebuie montate urne si cabine de vot. Dar cand trebuie facut ceva pentru copii, responsabilii sunt in concediu…”, reclama barbatul.
Reprezentantii Primariei Timisoara spun ca au fost intr-adevar sesizati despre situatia de la Gradinita PP 13 si ca in cateva saptamani ar urma sa inceapa reparatiile, scrie Tion.ro.
„S-a primit sesizarea, am fost in contact cu administratoarea gradinitei, s-a facut constatarea la fata locului si se vor lua masuri. Imediat dupa sesizare am fost sa vedem ce probleme sunt, a fost trimisa o echipa sa constate situatia. Sunt necesare lucrari de reparatii la acoperis, sunt probleme cu o imbinare la acoperis si mai este si o problema la instalatia de scurgere care trebuie rezolvata. Se face caietul de sarcini si in doua, cel mult trei saptamani vor incepe lucrarile acolo”, da asigurari viceprimarul Dan Diaconu.

dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042879 (s)