News Flash:

Concluziile CUTREMURATOARE ale medicului legist: Cei doi copii prinsi de avalansa in Retezat au avut parte de o moarte VIOLENTA

25 Aprilie 2017
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
retezat5
Geta Dor Popescu si Erik Gulacsi, cei doi copii campioni la alpinism, prinsi de avalansa din Muntii Retezat, au avut parte de o moarte violenta, au stabilit medicii legisti hunedoreni, care au finalizat, luni, autopsia celor doua cadavre, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicii legisti hunedoreni au efectuat, luni dimineata, autopsia trupurilor celor doi copii, iar medicul Dan Marculescu, seful SML Hunedoara, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca moartea copiilor a fost violenta, decesul survenind rapid.
In urma autopsiei, medicii legisti au constatat leziuni incompatibile cu viata, traumatism cranian cu fractura craniana, o hemoragie meningo-cerebrala ce a determinata si o paralizie rapida.
Mai mult, pozitia celor doi copii a aratat clar ca au fost surpinsi de avalansa, pozitia corpului lor neindicand vreun semn de autoaparare, mai spun legistii.
Cei doi copii din Brasov care si-au pierdut viata, sambata, in masivul Retezat vor fi ridicati, luni, de la Serviciul de Medicina Legala din Deva.
Tatal Getei Popescu este inca internat la Spitalul din Hunedoara si urmeaza sa fie supus unei examinari cu computerul tomograf, in timp ce la Deva au ajuns mama si sora fetei.
De asemenea, familia lui Erik Gulacsi este si ea la Deva.
Doi copii, campioni la alpinism, au murit, sambata, surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat. De asemenea, cinci persoane surprinse de avalansa, printre care si tatii celor doi copii, au fost transportate, in noaptea de sambata spre duminica, la spitalele din judetul Hunedoara pentru investigatii.
Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. Mediafax.ro

retezat sml hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007878 (s)