News Flash:

''Concert pentru Timisoara'', pentru spitalele afectate de furtuna din septembrie

8 Octombrie 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
concert caritabil 820x300
Cele mai cunoscute trupe timisorene, Phoenix, Cargo, Pro Musica si alte 11, vor sustine un ''Concert pentru Timisoara'', duminica dupa amiaza, in Piata Libertatii, toti banii incasati urmand sa fie folositi pentru repararea spitalelor din oras afectate de furtuna din 17 septembrie. 
''Initiativa a aparut dupa ce am primit cateva telefoane de la Bucuresti, de la oameni care m-au intrebat ingrijorati ce s-a intamplat la Timisoara, la acea furtuna. Primarul Nicolae Robu, pe care l-am sunat imediat, a imbratisat imediat ideea. Primul om cu care am vorbit apoi a fost managerul trupei Phoenix. Apoi am dat si de Adi Barar (Cargo) si asa am avut primele trei trupe grele din oras'', a relatat presei Ilie Stepan, liderul trupei Pro Musica. 
Pe scena amenajata in aer liber vor urca: Cargo, Pro Musica, Phoenix, The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Implant Pentru Refuz, Survolaj si Bega Blues Band, iar prezentatorul acestui eveniment este Mimo Obradov. 
Ilie Stepan a adaugat ca si-au anuntat sprijinul si companii importante din oras, prin cumpararea unui numar mai mare de bilete, in timp ce maestrul caricaturist Stefan Popa Popa's va oferi cate o lucrare si o diploma sponsorilor. 
Cele mai afectate spitale de furtuna au fost cele din Calea Lugojului, Institutul de Boli Cardiovasculare (in subordinea Ministerului Sanatatii) si Spitalul de Boli Infectioase ''Victor Babes'', pentru care a fost organizat acest concert al orasului. 
''Ar trebui, ca si comunitate, sa invatam sa fim uniti (...). Invit timisorenii sa vina in numar cat mai mare. Lumea trebuie sa stie ce se intampla (...)'', a punctat liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci. 
Concertul incepe la ora 15.00, iar ultimii vor urca pe scena, la ora 21.55, cei de la Phoenix, pretul unui bilet fiind de 50 de lei. AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006612 (s)