News Flash:

Concert de exceptie la Timisoara. Guano Apes promite un show incendiar in Piata Victoriei

24 Aprilie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Guano Apes
Evenimentul rock, din Piata Victoriei, va avea loc in perioada 13 – 14 mai. Aceasta este cea de-a doua editie a festivalului. Din pacate, o mare parte din concertele editiei din 2015 au fost anulate, fiind programate in perioada tragediei de la Colectiv.
Pentru editia de anul acesta se anunta cel putin un nume international. Este vorba despre Guano Apes, una dintre cele mai cunoscute formatii rock din Europa. Trupa din Germania are peste 20 de ani de activitate, avand in palmares sute de concerte si sase albume de studio. Guano Apes are doua discuri de aur si peste patru milioane de albume vandute in toata lumea.
Conform reprezentantilor Primariei Timisoara, concertul Guano Apes va avea loc in 13 mai, in Piata Victoriei, scrie tion.ro.
„Muzica rock este o stare de spirit, o sursa de energie interioara si o aspiratie catre libertate, pe care ca sa o intelegi trebuie sa o traiesti. Acest gen de muzica a fost intotdeauna iubit si apreciat de timisoreni, iar Timisoara a dat, la randul ei, trupe legendare pentru rock-ul romanesc. Prin trupele care formeaza afisul celei de a doua editii a festivalului Timisoara Rocks, incercam sa aratam, inca o data, ca timisorenii se regasesc in spiritul acestui gen muzical”a transmis Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei.

Tot in prima zi a Timisoara Rock Festival, pe 13 mai, pe scena vor mai urca trupele Burning Table si Vita de Vie.

colectiv guano apes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007979 (s)