News Flash:

Concert caritabil la Timisoara. Mai multe trupe vor canta pentru victimele din Colectiv

10 Noiembrie 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese
Vineri, 30 octombrie, clubul Colectiv din Bucuresti a fost cuprins de flacari. In urma tragicului incident au murit nu mai putin de 45 de persoane, iar peste alte peste 100 de victime se lupta in spitale pentru a ramane in viata.
Inca din primele zile de dupa tragedia din Colectiv, mai multi muzicieni din Romania si-au dat mana pentru a organiza un eveniment national, care sa stranga fonduri pentru victimele incendiului. Bucuresti, Cluj, Sibiu si desigur Timisoara sunt doar cateva dintre orasele care au decis sa se implice in acest demers.
Organizatorul principal al concertului de la Timisoara este solistul trupei Implant pentru Refuz, Octavian „Vita” Horvath, care a pus la punct toate detaliile. Astfel, sambata, 14 noiembrie, de la ora 16, toata lumea este asteptata in Parcul Rozelor din Timisoara.
In cadrul evenimentului vor urca pe scena 16 trupe, respectiv: A.L.L. Friends Band, Virgula, Posta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Pandora, Burning Table, Methadone Skies, Negura Bunget si Implant pentru Refuz.
„Initiativa #ImpreunaRezistam porneste dintr-un sentiment de solidaritate si are ca scop oferirea de sprijin, atat financiar, cat si simbolic, celor afectati. Participarea tuturor artistilor, tehnicienilor si organizatorilor este voluntara, iar costurile de organizare sunt suportate integral prin bunavointa partenerilor si colaboratorilor”, au transmis organizatorii evenimentului, scrie tion.ro.
De asemenea, toate fondurile obtinute de pe urma concertului vor fi donate catre victimele de la Colectiv.
Pretul unui bilet de intrare la concert este de 30 de lei, iar pentru cei care vor sa faca si alte donatii vor exista urne speciale in locatie. De asemenea, se mai pot face donatii si in conturile: Cont in Lei: RO45RNCB0064004896460001 // Fundatia Estuar // Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti, Cont in Euro: RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029 // Fundatia Estuar // Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti // Adresa bancii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, Bucuresti // SWIFT: RNCBROBU.

refuz vita horvath imisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)