News Flash:

Complicii lui Stan Mustata, martorii cheie ai DNA in dosarul de coruptie

27 Mai 2014
724 Vizualizari | 0 Comentarii
Cele trei persoane care l-ar fi ajutat pe Stan Mustata sa gaseasca persoane dispuse sa dea mita pentru solutii favorabile in dosare, respectiv grefiera Mariana Curea, apropiatul clanului "Camatarii" Florian Alexandru si Ion Boraciu, un "prieten vechi" al judecatorului, sunt martorii cheie ai DNA.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, pe care il acuza ca a cerut si primit bani pentru solutionarea favorabila a mai multor dosare penale.
In rechizitoriul trimis Curtii de Apel Bucuresti, care va judeca dosarul lui Stan Mustata, procurorii arata ca martorii cheie in acest dosar sunt complicii la faptele magistratului.
"Imprejurarile de fapt, astfel cum acestea au fost prezentate in cele ce preced, au rezultat din coroborarea declaratiilor inculpatilor Boraciu Ion, Alexandru Florian, Mustata Stan si Curea Mariana, ale martorilor, cu inregistrarile imaginilor si convorbirilor telefonice si purtate in mediul ambiental, administrate ca mijloace de proba, cu inscrisurile atasate dosarului cauzei si cu verificarile efectuate in evidenta ECRIS", au scris procurorii in actul de sesizare a instantei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1056 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012985 (s)