News Flash:

Compania Wizz Air lanseaza cursa Cluj-Napoca – Munchen, pretul unui bilet porneste de la 109 lei

14 Februarie 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air
Compania aeriana Wizz Air lanseaza, luni, o noua ruta intre Cluj-Napoca si Munchen Memmingen, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana, pretul unui bilet pornind de la 109 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Cluj transmis, duminica, Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016.
”Compania aeriana Wizz Air lanseaza, luni, o noua ruta intre Cluj-Napoca si Munchen, cu o frecventa de operare de doua zboruri pe saptamana. Wizz Air a anuntat aceasta ruta ca parte a programului de vara 2016, inca din luna septembrie a anului trecut. Wizz Air va opera zborurile intre Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, in zilele de luni si vineri. Tarifele incep de la 24.99 euro/ 109 lei”, se arata in documentul citat.
Wizz Air va adauga cea de-a 5-a aeronava la baza sa din Cluj-Napoca din luna iulie 2016, orarul de vara incluzand bilete de avion spre destinatii precum Alicante, Billund, Doncaster/ Sheffield si Berlin, toate incepand in saptamanile urmatoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005833 (s)