News Flash:

Compania Ryanair deschide baza pe Aeroportul International Timisoara

8 Aprilie 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair
Ryanair va incepe sa opereze zboruri dinspre si spre Timisoara cu doua luni mai devreme decat era planificat initial, au anuntat reprezentantii companiei aeriene. Vestea vine si cu reduceri semnificative la preturile biletelor de avion, care vor incepe si de la 8 euro.
Ryanair a anuntat, miercuri, ca noua baza din Timisoara va fi deschisa in luna septembrie, cu doua luni mai devreme decat planificarea initiala. Initial, oficialii companiei anuntasera ca zborurile de pe Aeroportul International Timisoara vor incepe din luna noiembrie.
Compania aeriana a mai anuntat si ca va scoate la vanzare bilete la preturi promotionale pe una din rutele pe care le va opera de la Timisoara, mai exact, Timisoara-Bucuresti. Biletele vor incepe la preturi de 7,99 euro pentru calatorii in septembrie si octombrie, insa promotia este valabila doar pana la miezul noptii de joi, 7 aprilie, scrie tion.ro.
Potrivit anuntului initial facut de compania aeriana la Timisoara, aceasta va pune la dispozitia pasagerilor sase rute internationale catre Berlin (2 zboruri pe saptamana), Bruxelles Charleroi (3 zboruri pe saptamana), Londra Stansted (un zbor pe zi), Milano Bergamo (cinci zboruri pe saptamana), Dusseldorf Weeze (2 zboruri pe saptamana) si Frankfurt Hahn (2 zboruri pe saptamana). Desigur, la acestea se adauga si ruta spre si dinspre Bucuresti, cu doua zboruri pe zi.

ryanair bruxelles charleroi bergamo frankfurt hahn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006480 (s)