News Flash:

Compania aeriana EgyptAir confirma ca fuselajul avionului MS804 a fost gasit

20 Mai 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
egiptair3
Compania aeriana Egypt Air confirma ca fuselajul avionului MS804 a fost gasit in largul orasului egiptean Alexandria, iar presedintele egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, transmite condoleante famiilor victimelor, relateaza The Guardian.
Compania aeriana EgyptAir a confirmat informatia anuntata anterior de armata egipteana privind descoperirea unor fragmente din aeronava MS804 si a unor bunuri personale ale pasagerilor si a transmis condoleante familiilor victimelor.
Si Presedintia egipteana a emis un comunicat prin care transmite condoleantele famiilor victimelor.
"Presedintia egipteana isi exprima regretul pentru pierderea victimelor aflate la bordul zborului EgyptAir care s-a prabusit in Marea Mediterana in drum spre Cairo dupa ce a decolat din Paris", se arata in comunicatul Presedintiei egiptene.
Informatia ar fi fost confirmata si de Ministerul grec al Apararii, scrie The Guardian.
Potrivit unui purtator de cuvant al armatei egiptene, avioane si vase ale fortelor egiptene au descoperit bunuri ale pasagerilor.
"Avioane si vase ale marinei egiptene au gasit lucruri persoane ale pasagerilor si fragmente din fuselaj la 290 de kilometri nord de Alexandria", a declarat Mohammed Samir (conform NBC), un purtator de cuvant al armatei egiptene, citat de televiziunea de stat egipteana.
Operatiunea continua in zona pentru a recupera cutia neagra a aeronavei.
Au existat mai multe confuzii cu privire la gasirea fuselajului avionului prabusit in Mediterana in cursul noptii de miercuri spre joi.
Compania aeriana EgyptAir a anuntat joi ca au fost descoperite fragmente ale avionului in Mediterana, fara a oferi dar a retras ulterior declaratia.
Un avion apartinand companiei EgyptAir, care efectua o cursa intre Paris si Cairo, a disparut in noaptea de miercuri spre joi cu 66 de persoane la bord, nemaiputand fi localizat cu ajutorul radarului.
Ministrul grec al Apararii a anuntat ca pilotul ar fi facut doua viraje bruste, inainte ca avionul sa se prabuseasca de la o altitudine de peste 11.000 de metri.
In avionul disparut se aflau treizeci de egipteni, cincisprezece francezi, doi irakieni, un britanic, un belgian, un kuweitian, un saudit, un sudanez, un ciadian, un portughez, un algerian si un canadian si zece membri ai echipajului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)