News Flash:

Tramvaiele reabilitate ies la strada. Afla pe ce linie vor circula

1 August 2015
1507 Vizualizari | 1 Comentarii
tramvai reabilitat
Cele doua tramvaie reabilitate din parcul RATT vor fi puse in sfarsit in circulatie de saptamana viitoare, posibil chiar incepand de luni, de Ziua Timisoarei, pe linia 6. In noptile ce urmeaza se vor face in continuare teste.
Anuntul a fost facut de directorul general al RATT, Ioan Goia, in sedinta Consiliului Local Timisoara de vineri.
Daca initial Goia spunea ca cele doua tramvaie reabilitate – tramvaiele botezate „Armonia” – vor circula pe liniile 1 si 2, in cele din urma reprezentantii Regiei locale de transport au decis altceva. Garniturile modernizate vor fi puse in circulatie pe linia 6, incepand de saptamana viitoare, posibil chiar de luni, 3 August – Ziua Timisoarei
Pana atunci, vagoanele vor mai trece prin niste teste in noptile ce vor urma, a explicat directorul general al RATT.
Tramvaiele vor fi incarcate cu saci de nisip si vor iesi pe traseu prin oras, se va masura capacitatea maxima de incarcare si se vor verifica sistemul de franare si alte detalii tehnice, iar mai multi vatmani vor fi instruiti pentru a le putea conduce fara probleme, scrie tion.ro.
Cele doua tramvaie reabilitate la Arad si Pascani au ajuns la Timisoara la finele lunii iunie, dupa ce au stat cam un an in lucrari. Au fost prezentate de Ziua Transportului Public Timisorean, in 8 iulie, si au fost duse apoi inapoi la RATT pentru teste.
Modernizarea garniturilor a costat peste 1 milion de euro.
Reprezentantii Primariei Timisoara intentioneaza sa reabiliteze 30 de tramvaie vechi din parcul RATT. Pana acum au fost modernizate doua…
Lucrarile au fost atribuite, prin licitatie, firmelor Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Calatori Arad.

ratt ziua timisoarei ioan goia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)