News Flash:

OFICIAL! Soferul autocisternei care i-a ucis pe procurorul Flavius Chis si familia lui s-a spanzurat!

1 August 2015
1507 Vizualizari | 1 Comentarii
accident slovenia
Barbatul gasit mort, in data de 26 iulie, intr-o zona greu accesibila dintre localitatile slovene Logatec si Laze, este soferul autocisternei care a strivit masina in care se aflau procurorul aradean Flavius Chis si familia acestuia, informeaza rtv.net. 
Trupul soferului Stanka Brajerja, in varsta de 50 de ani, a fost descoperit intr-o zona impadurita, la doua saptamani de la accident, dupa indelungi cautari. dupa doua saptamani de cautari in care au fost mobilizati zeci de ofiteri de politie pompieri si speologi. Cadavrul barbatului intrase deja in putrefactie. Identitatea lui a fost confirmata de analizele ADN, scrie ziuadevest.ro.
Stanka Brajerja parasise locul accidentului imediat dupa ce acesta a avut loc. S-a simtit vinovat de tragedia pe care a provocat-o si a decis sa plateasca punandu-si capat zilelor. Se pare ca s-ar fi spanzurat folosindu-se de cureaua de la pantaloni.
Procurorul Flavius Chis, sotia acestuia, fiul lor de cinci ani si soacra procurorului au murit in data de 13 iulie 2015 dupa ce masina in care se aflau a fost strivita de stanci pe autostrada de coasta, intre Logatec si Unec (Slovenia). Duster-ul in care se aflau cei patru aradeni tocmai iesise dintr-o parcare, se afla pe banda auxiliara si se pregatea sa intre in trafic. Din spate venea autocisterna care a agatat autovehiculul din fata Duster-ului, a intrat in balans, apoi a cazut peste masina familiei Chis, pe care a tarat-o pana a izbit-o de stanci. Procurorul si familia sa au murit pe loc.

stanka brajerja flavius chis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006480 (s)