News Flash:

Accident cumplit pe soseaua Arad - Timisoara

28 Iulie 2015
1736 Vizualizari | 1 Comentarii
accident belint
Accident grav, luni seara, la iesire din Timisoara spre Arad. Patru persoane au fost ranite, dupa ce o autoutilitara a derapat si a ajuns pe contrasens, unde a lovit un Volkswagen Golf. Unul dintre raniti se afla in stare grava.
Din primele informatii, impactul a avut loc la bifurcatia cu drumul ce duce spre localitatea Sanandrei. Soferul unei autoutilitare care se indrepta spre Timisoara a derapat si a ajuns pe contrasens.
Tanarul sofer ne-a povestit ca, dupa ce a intrat in curba, spatele masinii a derapat si, pana sa isi dea seama ce se intampla, masina era pe contrasens. Autoutilitara s-a izbit de un autoturism Volkswagen Golf, care se indrepta spre Arad, iar apoi s-a rasturnat si a mai rulat aproximativ 40 de metri.
In urma coliziunii, patru persoane au fost ranite si transportate la spital, inclusiv soferul din autoutilitara, dar si soferita din Volkswagen Golf, care a fost scoasa din masina de un echipaj de la descarcerare. De asemenea, ambele autovehicule au fost complet avariate. Mai mult, in autoturism se afla si un caine, care a murit la scurt timp dupa impact, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanta, iar medicii s-au chiuit minute in sir sa o stabilizeze pe soferita care a fost grav ranita. Potrivit medicilor, femeia de la volanul autoturismului Volkswagen Golf a suferit o trauma craniana si fracturi la bratul stang, cel mai probabil din cauza ca nu purta centura de siguranta in momentul impactului.
Circulatia pe drumul Arad – Timisoara s-a desfasurat cu dificultate cat timp politistii au efectuat cercetarea la fata locului. Acum, oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

localitatea sanandrei volkswagen golf arad timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005410 (s)