News Flash:

Miting aviatic pe Aeroportul International Timisoara

1 Iulie 2015
1537 Vizualizari | 1 Comentarii
Spectacolul aerian Timisoara Air Show 2015 va avea loc sambata, 18 iulie, de la ora 9, pe Aeroportul International Timisoara. In cadrul mitingului aviatic vor putea fi urmarite evolutiile pilotilor din cadrul Fortelor Aeriene Romane, care vor face demonstratii cu escadrila de elicoptere PUMA IAR 330, cu un avion CJ71 Spartan si cu aeronave de vanatoare si interceptie. Aeroclubul Romaniei va fi prezent cu formatia „Hawks of Romania”, cu parasutistii din cadrul formatiei „Blue Wings” si cu formatia de zbor cu avioane ultrausoare „The Pellicand”. La acestea se vor adauga „Iacarii Acrobati” care vor incanta spectatorii si cu efecte pirotehnice, iar Formatia „Asalt” isi va demonstra indemanarea pe cer.

Cei prezenti vor putea vizita o expozitie de aeronave si echipamente utilitare.

In ziua mitingului aerian, incepand cu ora 8.30, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 in 15 minute de la Bastion la Aeroport si retur, potrivit tion.ro.

“Ne dorim ca organizarea anuala a unui spectacol aviatic sa devina o traditie pentru Timisoara si regiunea Banatului. Anul trecut am organizat prima editie, dupa o intrerupere de 14 ani; in 2015, Timisoara Air Show este organizat sub egida acestei aniversari cu care ne mandrim: 80 de ani de existenta neintrerupta a Aeroportului Timisoara!”, a declarat directorul Aeroportului International Timisoara, Daniel Idolu.

Timisoara Air Show 2015 este organizat de Aeroportul International Timisoara si Statul Major al Fortelor Aeriene, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Asociatiei Patronale a Aeroporturilor din Romania, precum si al altor institutii publice si societati comerciale.

sambata elicoptere puma aeroclubul romaniei asalt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005774 (s)