News Flash:

Surpriza de proportii pentru timisoreni. Ce se intampla cu transportul public

1 Iulie 2015
1611 Vizualizari | 1 Comentarii
tramvai
Cele doua tramvaie din Timisoara, modernizate cu peste un milion de euro, vor circula pe strazile orasului incepand cu data de 8 iulie. Primarul Nicolae Robu a ales ziua in care se sarbatoreste Ziua Transportului in comun.

"Vrem sa facem un eveniment frumos de Ziua Transportului public tocmai pentru a sublinia cat de important este transportul public intr-un oras. Cele doua tramvaie vor circula prin rotatie prin tot orasul. Apoi vom vedea pe ce linii vor ramane. Sunt foarte frumoase, dar sunt mult mai frumoase pe dinauntru", a declarat edilul pentru radiotimisoara.ro.

Potrivit primarului, noile tramvaie respecta toate normele europene in domeniul transportului in comun, fiind schimbate in unele cazuri inclusiv roti si osii care nu erau prevazute in proiectul initial, fara a genera costuri suplimentare.

Primele doua tramvaie reconditionate in fabricile de la Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Arad au exteriorul vopsit in alb-violet, caroserie noua, scaune mov, noi sisteme de actionare si franare, instalatie de climatizare, de incalzire a scaunelor, sisteme de supraveghere video si Internet Wi-Fi gratuit pentru calatori. Din ceea ce a fost vechi au ramas doar sasiul, boghiul si rotile.

Autoritatile locale si-au propus sa reabiliteze 30 de tramvaie in decurs de 4 ani.

tramvaie timisoara primarului proiectul initial autoritatile locale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004981 (s)