News Flash:

Vreme instabila in urmatoarele zile

23 Iunie 2015
1726 Vizualizari | 1 Comentarii
ploaie1 1
Miercuri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, unde cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil, trecător, cu aspect de vijelie.
In sud-estul teritoriului vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, mai ales in a doua parte a intervalului. Izolat, indeosebi la munte, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Valorile termice diurne vor marca o scadere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, unde vremea va deveni racoroasa pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului acestea se vor mentine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 19...20 de grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 31 de grade in est si sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, se va innora treptat spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.
JOI
IN TARA:  
Cerul va fi variabil in sud-estul tarii, dar va avea innorari temporar accentuate in celelalte regiuni. Vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, precum si descarcari electrice, in cea mai mare parte a Transilvaniei si Munteniei, local in Moldova, Oltenia si zona de munte si pe arii restranse in rest. Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile estice si in extremitatea de sud-vest a teritoriului, dar trecator si in timpul averselor.
Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 16...17 grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 30 de grade in Delta Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 20 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006360 (s)