News Flash:

Romania si Bulgaria vor oferi pachete turistice comune in centre spa, din 2016

29 Mai 2015
1415 Vizualizari | 1 Comentarii
centru spa
Romania si Bulgaria vor oferi pachete turistice comune in centre spa, de la inceputul anului viitor, in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana, relateaza Novinite.
Prin aceste pachete, turistii vor avea oportunitatea sa calatoreasca si sa stea in doua statiuni spa, una in Romania si una in Bulgaria, beneficiind atat de balneoterapie cat si de mostenirea romana. Rezervarile pentru acest program vor putea fi facute online.
Proiectul a fost prezentat in orasul bulgaresc Sandanski, in timpul celui de-al doilea congres al Uniunii Bulgare a Balneologiei si Turismului.
Secretarul general al Asociatiei Europene Spa, Joachim Lieber, coordonator al proiectului, a subliniat ca acesta va fi primul pachet turistic trans-frontalier.
Pachetul turistic va fi pe o perioada de opt zile, primele urmand sa fie petrecute in statiunea romaneasca Herculane. Ulterior, turistii vor vizita capitala Bulgariei, Sofia, si orasul statiune Varset, urmand sa fie cazati in statiunea Hisaria.
Pachetul turistic mai include o excursie in orasul Plovdiv, care va fi Capitala Culturala Europeana in 2019, si o vizita la vestigii romane.
Proiectul "Centre termale romane spa in Europa", finantat de UE, reuneste asociatii si statiuni spa din Romania, Bulgaria, Frata, Germania, Ungaria, Italia, Portugalia, si Grecia.

novinite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006147 (s)