News Flash:

Purtatorul de cuvant al lui Iohannis si-a inchis contul de Facebook

12 Decembrie 2014
1460 Vizualizari | 1 Comentarii
Tatiana Niculescu Bran
Purtatorul de cuvant al presedintelui ales, Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, si-a sters contul personal din reteaua Facebook. Aceasta anuntase in urma cu cateva zile, tot intr-o postare pe Facebook, ca iti va face un alt cont dedicat noii sale functii.
 
Cum era de asteptat, miscarea sa a iscat speculatii. Narcisa Iorga se intreaba intr-o postare pe Facebook daca in spatele gestului proaspatului purtator de cuvant se ascunde ceva. 
 
„Nu inteleg de ce. O functie publica, oricat de importanta ar fi si indiferent de durata ei, nu-ti poate anula nici trecutul, nici opinia. Cu atat mi-e mai greu sa inteleg de ce a facut acest gest cu cat Tatiana Niculescu Bran avea cercul ei de prieteni, creat datorita activitatii sale de scriitor apreciat de catre public, in primul rand. Pe acest cont puteau fi gasite postarile ei despre Iohannis in campanie, postari despre care ea insasi spunea ca ar fi fost decisive pentru alegerea sa in functia de consilier de comunicare si purtator de cuvant. Sper ca nu avea nimic de ascuns. Totusi, de ce si-a sters contul?“, a scris Narcisa Iorga peFacebook.
 
Intr-un interviu publicat astazi pe adevarul.ro, Tatiana Niculescu Bran povesteste ca avea contul de Facebook de mai putin de un an. 

narcisa iorga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006264 (s)