News Flash:

VREMEA va fi calda in cea mai mare parte a tarii

21 Mai 2015
1653 Vizualizari | 1 Comentarii
vreme calda
Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp si va cadea grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-vestice si pe arii mai restranse in rest, mai ales in timpul averselor.
BUCURESTI
Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat dupa-amiaza si in general slab in restul intervalului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si noaptea, cand local in Carpatii Occidentali si izolat in rest vor fi averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp si va cadea grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, mai ales in timpul averselor. Valorile termice se vor mentine ridicate si vor caracteriza o vreme calda.
LA MARE
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 14 si 18 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 grade, cu cele mai ridicate valori in delta.

bucuresti la munte la mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005611 (s)