News Flash:

Scandal intre Mara Banica si Mihaela Radulescu

11 Decembrie 2014
3977 Vizualizari | 1 Comentarii
mara banica
Cunoscuta jurnalista Mara Banica a rabufnit in momentul in care a citit, intamplator, biografia Mihaelei Radulescu in care aceasta se lauda, nici mai mult, nici mai putin, ca ar fi prima ziarista femeie din Romania care a avut parte la ”actiune” pe teatrele de razboi in care a fost implicatai, in ultimii 20 ani, tara noastra.
”Mie-mi place mult Raduleasca. Chiar si cand minte. Sau exagereaza. Ii doresc chiar sa poata vedea, vreodata, ce inseamna jurnalismul de front. Ala adevarat, nu o vizita la doi ani dupa semnarea pacii, intr-un blindat dintr-o tabara militara. I-as povesti despre Baghdadul in flacari, despre o jurnalista spaniola care ne-a murit in bratele mult prea neputincioase intr-o noapte din martie 2003, despre lipsa apei de baut, a hranei, despre regrete, prioritati, frica, foame, lacrimi, neputinta. Nu, Mihaela, n-ai fost prima. 
Nici singura. Nici macar n-ai fost intr-un teatru de razboi vreodata”, a scris, revoltata, Mara Banica pe contul ei de socializare dupa ce a vazut ca in biografia Mihaelei Radulescu, diva pretinde ca este prima jurnalista din Romania care a acoperit zone de conflict din Irak si Afghanistan.
Mai mult decat atat, Mara ii contesta, fin, si aparitia ei pe teatrele de razboi de prin tarile arabe care se aflau, pe atunci, in conflict, cu statele membre NATO si, implicit, cu Romania. ”Ma gandesc la Cristina Liberis (cu care m-am intalnit in cateva zone de conflict de-a lungul anilor), si-mi zic: ba, in felul ei, Raduleasca a fost cea dintai acolo in lumea ei cu Zane. In a noastra, insa, hai siktir la faza asta! Balcanic asa, din suflet si cu multa simpatie”, a mai notat Mara Banica pe contul ei de socializare, potrivit BZI.ro.

mihaelei radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009183 (s)