News Flash:

Cand va fi finalizat al doilea mall din Timisoara

6 Mai 2015
2374 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrarile desfasurate pentru noul centru comercial care va fi deschis in Calea Sagului din Timisoara, in locul fostei fabrici Dermatina, Shopping City Timisoara continua in ritm alert. Desi nu a fost anuntata o data oficiala pentru terminarea lucrarilor, acestea vor fi realizate inainte de finalul anului.
Timisorenii se vor putea distra si vor face cumparaturi in cea mai noua zona comerciala de mari dimensiuni, Shopping City Timisoara, inca din acest an. Noul complex va fi terminat inainte de finalul acestui an, a transmis NEPI prin intermediul unui anunt publicat la Bursa de Valori Bucuresti.
Timisoara Shopping City va avea o suprafata desfasurata de 70.206,488 mp, suprafata utila fiind de 52.322,358 mp. Constructia va avea un regim de inaltime P+1E si 2.038 de locuri de parcare.
„Ancore” pentru noul complex vor fi un hipermarket Carrefour, situat la parterul cladirii, respectiv un cinematograf cu 12 sali la etaj. In cadrul multiplexului va functiona si un cinematograf in sistem 4Dx. Acesta reprezinta una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, oferind o experienta pentru toate cele 5 simturi: scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D, scrie tion.ro.
In incinta complexului va fi deschis si un patinoar. De asemenea, in paralel cu noul centru, in complex se va ridica si un magazin de bricolaj al romanilor de la Dedeman.
In ceea ce priveste lucrarile, structura de beton a viitorului Timisoara Shopping City prinde contur tot mai mult, fiind deja montate si cateva panouri prefabricate care vor inchide constructia.

timisoara hipermarket carrefour
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004333 (s)