News Flash:

Stefan Hrusca va sustine doua concerte in Timisoara

10 Decembrie 2014
1885 Vizualizari | 1 Comentarii
Timisorenii iubesc colindele lui Hrusca si nu-si pot imagina Craciunul fara "Leru-i ler". Dovada? Pentru ca biletele la concertul sau sunt aproape integral epuizate si multa lume inca mai vrea sa-l auda colindand, Stefan Hrusca a decis sa sustina doua concerte in aceeasi zi la Timisoara.
Dascalul de colinde a pornit, ca in fiecare an, la drum. In periplul sau prin mai mult de 20 de orase, Stefan Hrusca va ajunge la Timisoara si va concerta joi, 18 decembrie 2014, la Opera Nationala Romana. Pentru ca locurile la concertul de la ora 20 s-au vandut aproape complet in doar cateva zile, artistul a decis sa mai sustina un concert in aceeasi zi si pe aceeasi scena, de la ora 17,30.
“Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc - de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” sustine artistul. Din repertoriul sau la aceste concerte nu vor lipsi cantece indragite precum Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun si Ruga pentru Parinti. ”Surprizele nu pot fi dezvaluite, insa concertul va fi diferit fata de cele de pana acum”, declara organizatorii evenimentului, scrie tion.ro.
Biletele pentru concertele lui Stefan Hrusca la Timisoara, de la ora 17,30 si de la ora 20, costa, in functie de loc, intre 60 si 100 de lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei.

timisorenii timisoara stefan hrusca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006672 (s)