News Flash:

Concert de Craciun la Biserica Millenium din Timisoara

5 Decembrie 2014
2211 Vizualizari | 1 Comentarii
Concert de Craciun la Biserica Millenium din Timisoara
 Sub minunata bolta a Bisericii Millenium, impodobita cu ramuri de pini si stele rosii de Craciun, va rasuna din nou Concertul de Craciun, sustinut, pentru al 11-lea an, de orchestra „Camerata Strumentale”, al carei fondator si dirijor este maestrul Enrico Cannata, si corul de camera „Excelsior”, formatie infiintata si dirijata de maestrul Iosif Todea.
Evenimentul va avea loc sambata, 13 decembrie 2014, de la ora 20, si este, ca in fiecare an, un dar oferit timisorenilor de catre familia Marchegiano, o companie si maestrul Enrico Cannata.
„De Craciun aprindem focul ospitalitatii in casa si cel al dragostei in inimi. Calatoria muzicala la care sunteti invitati ne va revela Misterului Nativitatii prin piese de o sonoritate ampla, intens emotionanta. Nostalgia pentru trecut si speranta pentru viitor se regasesc in selectia pieselor apartinand compozitorilor din diferite epoci, din secolul XVIII pana in vremea contemporanilor nostri, care au reusit sa cuprinda in mod magnific modernitatea si valorile transcedentale ale umanitatii. Spiritul Craciunului aduce pace pe pamant, iubire si generozitate intre oameni. Astfel am putea descrie piesele alese de maestrul Enrico Cannata pentru Concertul de Craciun cand vom asista la victoria binelui, a sufletului sensibil si darnic, cand oamenii devin mai blanzi si pacea coboara pe pamant. Va asteptam pentru a ne ura reciproc un Craciun linistit si fericit”, invita Carlo Marchegiano, scrie tion.ro.
Programul cuprinde lucrari de Händel, Jules Massenet, Jeremy Soule, Ernesto Cortazar, Arrigo Boito, Christian Linke, Zbigniew Preisner, Edvard Grieg, Albert Lavignac, Dmitri Kabalevsky, Aram Khachaturian, Enrico Cannata si Leopold Mozart.
Accesul publicului la concert este liber.

bisericii millenium camerata strumentale familia marchegiano
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008398 (s)