News Flash:

Politistii de frontiera de la Nadlac nu avut liniste de Paste. Iata ce au descoperit intr-un TIR

13 Aprilie 2015
1558 Vizualizari | 1 Comentarii
Un cetatean turc in varsta de 50 de ani s-a prezentat la frontiera Nadlac, la volanul unui autotren cu remorca inmatriculat in Ungaria pentru efectuarea formalitatilor de frontiera. La controlul de frontiera, acesta a prezentat documente conform carora transporta obiecte de mobilier de la o societate din Turcia pentru o firma din Franta.
“Actionand in baza analizei de risc, politisti de frontiera romani au verificat mijlocul de transport, ocazie cu care au observat ca usa semiremorcii era intredeschisa”, a declarat comisarul sef Daniel Iancu, purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad.
In urma controlului, in semiremorca TIR-ului au fost descoperite 74 de persoane (53 de barbati si 21 de femei) de origine araba, care nu vorbeau limba romana si nu detineau documente de identitate. De asemenea, s-a stabilit ca dintre cei 74 de migranti (cu varste cuprinse intre 12 si 41 de ani), 73 erau cetateni sirieni, iar unul era cetatean iranian.
“Soferul si cele 74 de persoane au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti si de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmand a fi luate masurile legale ce se impun”, a mai spus comisarul sef Daniel Iancu.

frontiera nadlac daniel iancu tir-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004286 (s)