News Flash:

Fotbalist Fenerbahce: "Tremur tot si plang, nu pot continua astfel"

5 Aprilie 2015
1847 Vizualizari | 1 Comentarii
Fotbalistul olandez al echipei Fenerbahce, Dirk Kuyt, care nu s-a aflat alaturi de colegii sai in autocar in momentul atacului de sambata seara, a declarat ca a fost extrem de afectat de ceea ce s-a intamplat si ca nu mai poate continua in aceste conditii, informeaza fanatik.com.tr.
Kuyt nu a facut parte din lotul echipei Fenerbahce pentru meciul cu Caykur Rizespor, fiind accidentat.
"Inca tremur tot. Abia stau in picioare. Vreau sa fiu calm, sa nu ma gandesc la lucruri rele, dar plang si nu ma pot opri. Nu pot continua astfel", a spus Kuyt pentru jurnalul turc Fanatik.
Primul care l-a sunat pe Kuyt dupa atacul de sambata pentru a afla care este starea jucatorilor de la Fenerbahce si a-si manifesta sustinerea a fost Wesley Sneijder, de la Galatasaray.
Potrivit cotidianului Bugun, guvernatorul provinciei Trabzon, Abdil Celil Oz, a declarat este foarte posibil ca arma folosita la atacul de sambata sa fi fost una de vanatoare.
Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de arma, sambata seara, in timpul deplasarii formatiei turce la Trabzon, dupa meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, in etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, soferul vehiculului fiind ranit la cap.
Traficul a fost blocat pe autostrada ce leaga orasele Rize si Trabzon pentru mai mult timp dupa incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.
Echipa Fenerbahce a invins sambata seara, in deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, in etapa a XXVI-a a campionatului Turciei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007610 (s)