News Flash:

Luni va fi reluata circulatia tramvaielor pe strada Stefan cel Mare din Timisoara

7 Decembrie 2014
1554 Vizualizari | 1 Comentarii
Circulatia tramvaielor va fi reluata, la inceputul saptamanii viitoare, pe strada Stefan cel Mare, care a intrat in reabilitare in primavara acestui an, printr-un proiect pe fonduri europene.
Strada Stefan cel Mare a intrat in reabilitare in primavara acestui an, circulatia auto si a tramvaielor fiind restrictionata pe perioada derularii lucrarilor. Dupa mai multe termene avansate de primarul Nicolae Robu, primul fiind luna septembrie, pana la urma reprezentantii RATT au anuntat ca se va relua circulatia tramvaielor pe aceasta strada incepand de luni, 8 decembrie.
„Incepand din 8 decembrie se reia circulatia tramvaielor pe strada Stefan cel Mare. Linia tramvaiului 4 va avea traseul din Torontal prin Piata 700, Piata Traian, Banatul, AEM si retur. Portiunea de traseul si statiile dintre Piata 700, Catedrala, Piata Balcescu si Banatul se desfiinteaza. Si linia tramvaiului 6 va avea un traseu modificat incepand de luni 8 decembrie. Acesta va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, Piata Balcescu, Banatul, strada Stefan cel Mare, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal. Se infiinteaza statia Piata Traian in sensul spre Gara de Est pe strada Stefan cel Mare la intersectie cu strada Ion Mihalache inainte de macaz. Toate celelalte linii de tramvai isi pastreaza traseele”, au anuntat cei de la RATT, scrie tion.ro.
De asemenea, linia autobuzului 21 nu va mai circula prin Piata Traian si pe strada Stefan cel Mare si isi reia traseul prin Printul Turcesc, Baba Dochia, strada St. O. Iosif, Banatul si retur. Statia din Piata Traian se va desfiinta, iar portiunea de traseul din cartierul Plopi pana la Printul Turcesc va ramane neschimbata. Se vor reinfiinta statiile Baba Dochia, Iepurelui si Fabrica de Bere.
Lucrarile de pe Stefan cel Mare sunt executate de firma Porr Construct si ar trebui finalizate pana in cursul acestei luni. Reabilitarea, care vizeaza tronsonul de la strada Stefan Octavian Iosif la strada 1 Decembrie, costa peste 24 de milioan de lei, lucrarile fiind realizate printr-un proiect pe fonduri europene.

circulatia tramvaielor piata traian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004980 (s)