News Flash:

POVESTE EMOTIONANTA. O femeie din judetul Timis si-a REGASIT fiica dupa 25 de ani in care a crezut ca e MOARTA! Acestea s-au descoperit pe Facebook

6 Decembrie 2014
1633 Vizualizari | 1 Comentarii
femeie din Arad este in culmea fericirii pentru ca si-a reintalnit fata despre care nu mai stia nimic. Aceasta a fost furata din spital in 1990, cand avea numai cateva luni. Tanara locuieste acum in Canada, dar a venit imediat in tara pentru a-si cunoaste mama. Cele doua s-au regasit cu ajutorul retelei de socializareFacebook.

Andreea s-a nascut in noiembrie 1989 in satul Juma Mare din judetul Timis. La doar cateva luni dupa nastere, fata si sora sa mai mare s-au imbolnavit, iar mama le-a dus la spital. S-a intors dupa fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci ca fetita a facut o forma severa de pneumonie si a murit.
"Trebuia sa muncesc, ca daca nu mergeam la munca, seara nu aveam paine si cand m-am dus sa le iau acasa, pe Petronela am mai gasit-o, dar pe Andreea, nu. Au zis ca e moarta", a spus mama fetei.

Disperata, femeia a incercat sa-i gaseasca trupul, dar in zadar. Nimeni nu stia nimic, cel mai probabil fata fusese furata din spital. Cert este ca Andreea a fostadoptata de o familie din Canada. 25 de ani mai tarziu, fara sa stie ca sunt mama si fiica, cele doua au devenit prietene intr-un grup de pe Facebook pentru adoptiile din Romania.

"Pe Internet (ne-am gasit n.r.). Si ea ma cauta si eu o cautam pe ea. Eu aveam sentimentul ca traieste, intotdeauna am simtit asta", a spus femeia. Andreea a venit imediat in Romania sa-si cunoasca mama.

"A fost emotionant pentru mine. Am stat si ne-am uitat una la alta, am plans... Doamne, 25 de ani de intrebari", a spus tanara.

Dupa bucuria revederii, cele doua femei au trecut printr-o intamplare nefericita. Mama a vrut sa aprinda focul, dar soba a explodat. Tanara a suferit arsuri, dar medicii spun ca se va vindeca. Andreea va petrece sarbatorile in tara, iar in ianuarie va pleca la parintii adoptivi, in Canada.
Sursa: romaniatv.net 

femeie arad fata furata canada facebook spital pneumonie moarta adoptata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005966 (s)