News Flash:

Momente grele pentru Tudor Chirila

3 Aprilie 2015
1740 Vizualizari | 1 Comentarii
Formatia Vama si-a reprogramat concertele pe care ar fi trebuit sa le sustina in urmatoarea perioada in mai multe orase din tara, din cauza unor probleme de sanatate ale solistului. Tudor Chirila a anuntat pe Facebook ca medicii i-au recomandat mai multa odihna si repaos vocal total.
Formatia Vama si-a reprogramat mai multe concerte pe care urma sa le sustina in perioada urmatoare, dupa ce medicii i-au recomandat lui Tudor Chirila o perioada de repaos vocal total.
Solistul in varsta de 40 de ani a anuntat prin intermediul unor mesaje publicate pe o retea de socializare ca a facut mai multe investigatii medicale, insa a tinut sa le explice fanilor ca nu au niciun motiv de ingrijorare.
„Dupa cum stiti, am amanat mai multe concerte in ultima perioada pentru ca mi s-a recomandat repaos vocal total si multa odihna”, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de facebook. „Am facut mai multe investigatii medicale pentru ca asa mi se pare normal, sa fiu informat cu privire la starea mea de sanatate si nu sa ma tratez dupa articole de pe net”, a adaugat el.

formatia vama tudor chirila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006559 (s)