News Flash:

Studentul timisorean dat disparut a fost gasit la Viena. Ce le-a spus acesta politistilor austrieci este de-a dreptul socant!

4 Aprilie 2015
1731 Vizualizari | 1 Comentarii
FILIP ALEXANDRU OVTAVIAN
Tanarul de 19 ani este student in anul I la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara. Luni, el a disparut din camera de camin in care locuia, iar colegii lui au intrat imediat in panica, deoarece  tanarul a lasat in urma lui un bilet adresat rudelor sale, prin care le spunea ca ii pare rau ca si-a dezamagit familia si ii ruga pe cei apropiati sa il ierte pentru ca a cazut in patima jocurilor de noroc, de care nu mai poate scapa. Cei apropiati au crezut ca, cel mai probabil, tanarul s-a sinucis, scrie tion.ro.
Joi, el a fost depistat de autoritatile austriece in Viena, in urma unui control de rutina, iar oamenii legii au anuntat Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Inspectoratului General al Politiei Romane.
Totusi, tanarul a refuzat sa se intoarca in tara si le-a pus politistilor austrieci ca nu mai doreste sa ia legatura cu familia si prietenii din Romania si ca intentioneaza sa se mute definitiv in Viena.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006229 (s)