News Flash:

Ce au ridicat anchetatorii de la locuinta parintilor copilotului criminal

27 Martie 2015
1651 Vizualizari | 1 Comentarii
Anchetatorii germani au efectuat perchezitii joi seara in vestul Germaniei la doua domicilii ale copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca a prabusit intentionat avionul in munti miercuri dimineata, a anuntat procuratura din Düsseldorf (nord-vest), potrivit AGERPRES.
"Perchezitiile se refera atat la apartamentul din Düsseldorf al copilotului, cat si la locuinta din Montabaur", unde suspectul, Andreas Lubitz, in varsta de 28 de ani, traia o parte din timp la parintii sai, a declarat procurorul Ralf Herrenbrück.
In jurul orei 19.45 GMT, anchetatorii au incheiat perchezitia la locuinta din Montabaur, oras cu 12.500 de locuitori situat intre Düsseldorf si Frankfurt, a observat un corespondent al agentiei France Presse.
O persoana, cu fata acoperita de o haina, a iesit impreuna cu anchetatorii care nu au facut nicio declaratie presei.
Acestia au luat cu ei unitatea centrala a unui calculator, precum si o cutie si doi saci albastri foarte probabil plini.
Un cordon de politisti a inconjurat joi seara casa familiei Lubitz ale carei jaluzele au fost trase in timpul investigatiilor.
Procuratura din Düsseldorf a deschis o ancheta in paralel cu investigatiile principale facute in Franta, pentru ca numeroase victime locuiau in aceasta regiune a Germaniei.
Intr-un comunicat, procuratura s-a referit la perchezitii efectuate "la Düsseldorf si in alte locuri", pentru a gasi "elemente personale susceptibile sa lamureasca faptele".
La randul sau, agentia germana de presa dpa a anuntat ca anchetatorii vor merge, de asemenea, la domiciliile victimelor din regiune pentru a contribui la identificarea corpurilor prelevand amprente ADN.
Alti politisti au efectuat o ancheta printre vecinii din respectivul cartier al orasului Montabaur unde sunt prezenti numerosi corespondenti de presa.
Justitia franceza suspecteaza ca Andreas Lubitz s-a prabusit intentionat cu avionul Airbus A320 al companiei Germanwings pe care il pilota, avand la bord alte 149 de persoane, in timp ce comandantul de bord era blocat afara din cockpit.

justitia franceza airbus a320
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005012 (s)