News Flash:

Nationala Romaniei, calificata in semifinalele Cupei Mondiale la minifotbal

27 Martie 2015
1389 Vizualizari | 1 Comentarii
Nationala de minifotbal a Romaniei, campioana europeana en titre, s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Statele Unite dupa 3-0 la ''masa verde'' cu echipa Canadei, in sferturile de finala, anunta Federatia de Minifotbal din Romania pe pagina sa de Facebook.
"Artarii" nu s-au prezentat la meci deoarece nu au reusit sa parcurga cei 1.800 de kilometri in timp util, precizeaza sursa amintita. Site-ul competitiei afirma ca echipa Canadei ''s-a retras din turneu'', fara a oferi alte amanunte.
Partida trebuia sa loc joi, la Tulsa (Oklahoma), de la ora locala 20,30 (03,30 in Romania), iar Canada jucase ultimul meci din grupa C la Flint (Michigan), miercuri.
In semifinalele competitiei, una din ce in ce mai contestata din cauza problemelor organizatorice, Brazilia, invingatoare cu 7-3 in fata Cehiei, va intalni Mexicul, care a surclasat cu 12-0 El Salvador. Romania va juca in penultimul act cu invingatoarea dintre echipa Statelor Unite si a Germaniei, sfert de finala care este programat, vineri, la Tulsa. Ambele semifinale sunt programate sambata, la Chicago.
In Grupa B, Romania a reusit doua victorii, 21-0 cu India si 7-2 cu Germania, fiind invinsa de Mexic, cu 7-3. Canada obtinuse doar o victorie in Grupa C, 10-6 cu Serbia, remizand cu Rusia, 6-6, si pierzand in fata Braziliei, cu 4-7.
AGERPRES

tulsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006500 (s)