News Flash:

BOMBA! Radu Mazare a DEMISIONAT!

20 Martie 2015
1667 Vizualizari | 1 Comentarii
Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, joi seara, ca a demisionat din functia de presedinte al PSD Constanta, pe care o ocupa din anul 2003, precizand insa ca ramane in continuare membru al partidului.
Radu Mazare a anuntat, joi seara, ca si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD Constanta, mentionand ca ramane simplu membru de partid.
Intrebat de corespondentul MEDIAFAX daca a renuntat si la functia de primar, Mazare a raspuns ca nu, dar a adaugat ca o va face in cateva saptamani.
“Deocamdata, nu am demisionat din functia de primar, foarte curand insa o voi face", a declarat Radu Mazare corespondentului MEDIAFAX.
Mazare ocupa functia de presedinte al PSD Constanta din anul 2003, cand a si intrat in randurile social-democratilor. Radu Mazare este primar al municipiului Constanta din anul 2000.
Radu Mazare declarase, la intoarcerea acasa de la Bucuresti ca intentioneaza sa renunte si la primarie, si la politica in scurt timp.
“As vrea sa-mi dau demisia si vreau sa fac lucrul asta curand. Nu ma intreba ce inseamna curand, daca intr-o zi, doua, dar e o chestiune, cred eu, de saptamani, de luni. Acelasi lucru vreau sa-l fac si de la partid. Pai ce sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti sa ma dea afara ca ma ancheteaza un procuror? Pai uite cum m-a anchetat procurorul, m-a si bagat la beci de doua ori, dupa care am venit sa vorbesc cu voi. Asta e motiv sa ma dea afara din partid? Eu stiu ca cu totii suntem nevinovati pana la o hotarare definitiva. Dar sa ramana domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, si eu sa raman cu viata mea. Am si eu dreptul la viata mea", a declarat Radu Mazare.
El a mai spus ca nu mai vrea sa participe nici la carnavalul din Mamaia din aceasta vara.
“90 la suta nu mai particip. Daca nu mai particip eu, cum va arata carnavalul nu am de unde sa stiu. Am obosit si mi-e lehamite sa ma duc la Primarie, mi-e lehamite sa spun si sa initiez ceva pentru ca urmeaza sa dau cu subsemnatul si sunt si eu un om, am dreptul meu dupa 15 ani. Cred ca am tras destul la caruta asta, poate vreau sa stau si eu la plaja, nu sa fac repetitii pentru carnaval cate cinci zile si dupa aia sa ma controleze procurorii ca de ce l-am facut”, a explicat Mazare.
Primarul municipiului Constanta a fost retinut, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trei fapte de luare de mita, abuz in serviciu si doua fapte de conflict de interese. Mediafax.ro

psd constanta radu mazare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Gabi  | #669
Mazăre mai stai și tu la mititica, că țiai făcut destul de cap, ai furat, ai mințit, ai făcut și tu cîte ai vrut ai mîncat bani săracilor ca noi, da să stai ani buni la MITITICA că o meriți, și confiscarea averilor tale și la toți hoții din parlament și guvern,noi nu avem cu ce trăi și voi nu știți cum să cheltuiți bani noștri..SĂ VĂ FIE RUȘINE LA TOȚII....
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005581 (s)