News Flash:

Comisia juridica a Senatului are la dispozitie trei zile pentru elaborarea raportului in cazul Sova

16 Martie 2015
1358 Vizualizari | 1 Comentarii
Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a fost trimisa la Comisia juridica, aceasta avand la dispozitie trei zile, potrivit Regulamentului, sa intocmeasca raport.
Potrivit lui Dumitrescu, dosarul care il priveste pe Dan Sova a fost trimis de conducerea Senatului la Comisia juridica, care se va intruni marti pentru a incepe dezbaterea.
Potrivit Regulamentului Senatului, in cazul solicitarii privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive, Comisia juridica are termen trei zile pentru a elabora raportul, iar plenul Senatului are termen cinci zile pentru a da un vot in urma avizului Comisie juridice.
Astfel, este de asteptat ca la Biroul Permanent de saptamana viitoare sa se stabileasca, in baza raportului Comisie juridice, data la care se va desfasura votul in plen.
Procurorul sef al DNA a trimis procurorului general al Parchetului instantei supreme referatul pentru sesizarea Parlamentului, ca acesta sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova, pentru trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu.

dan sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)