News Flash:

Antonia si Alex Velea vor avea un baietel

6 Noiembrie 2014
1727 Vizualizari | 1 Comentarii
Mai este putin pana cand vor deveni parinti, iar Alex Velea si Antonia au emotii foarte mari. Cei doi vor avea in curand un baietel, pe care abia il asteapta sa vina pe lume.

Este insarcinata in ultimul trimestru de sarcina si asteapta cu sufletul la gura sa devina mama din nou. Antonia are emotii pentru momentul cel mare, dar mai emotionat este Alex Velea. Mai ales ca dorinta acestuia s-a implinit.

Joia aceasta, cantareata a dezvaluit ca vor fi parintii unui baietel, exact asa cum spera si Alex. Micutul este asteptat cu sufletul la gura.
"Indiferent ce ar fi fost sa fie, o sa punem in el ce stim noi mai bine. Suntem foarte fericiti si abia asteptam sa apara", a spus Velea, intr-o emisiune radio.

Desi au confirmat abia acum, Alex si Antonia stiu de ceva timp ca vor avea un baietel, asa ca au avut timp sa se gandeasca si la un nume pentru cel mic. Acesta va purta prenumele tatalui lui Alex, Ion, iar cel de-al doilea nu a fost ales inca. La un moment dat, artistul glumea, spunand ca il poate chema ca pe mama lui, Antoniu.
Sursa: cancan.ro 

parinti alex velea antonia emotii baietel insarcinata mama fericiti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007878 (s)