News Flash:

Fostul judecator al CC Toni Grebla, RETINUT!

10 Martie 2015
1382 Vizualizari | 1 Comentarii
toni grebla
Fostul judecator al CC Toni Grebla a fost retinut, marti, de DNA, in dosarul in care este acuzat ca ar fi sprijinit exporturi ilegale in Rusia si ca l-ar fi ajutat pe finul sau Ion Bircina sa obtina mai multe contracte pentru firma acestuia, primind in schimb o masina si rochii pentru sotie.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii au emis pe numele fostului judecator al Curtii Constitutionale ordonanta de retinere pentru 24 de ore.
Anchetatorii vor cere instantei arestarea preventiva a lui Toni Grebla, au precizat sursele citate.
Fostul judecator constitutional Toni Grebla a fost citat sa se prezinte marti la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, el declarand ca este convins ca adevarul va iesi la iveala, pentru ca nu a "devalizat banul public", iar unele acuzatii sunt "interpretari fantasmagorice".
"O parte dintre acuzatii sunt niste interpretari fantasmagorice, nu a aparut nimic nou in dosar, ba dimpotriva, probele confirma punctul meu de vedere", a spus Toni Grebla, la intrarea in sediul DNA.
Fostul judecator al Curtii Constitutionale a adaugat ca ancheta va continua, cum este normal, si s-a aratat sunt convins ca adevarul va iesi la iveala.
Mediafax.ro 

curtii constitutionale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007871 (s)