News Flash:

Experiente de vis la Lucky Studio

10 Martie 2015
5286 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT foto 1
O femeie ne duce cu gandul la gingasie, puritate, spontaneitate, delicatete, sensibilitate, gratie, frumusete interioara si exterioara. O femeie trebuie sa fie complimentata si apreciata la adevarata ei valoare. Lucky Studioii gasiti pe facebook cu acelasi nume - este locul care imbina toate aceste calitati in favoarea colaboratoarelor sale, analizand cu grija toate necesitatile lor. 
Ce este Lucky Studio? Ce presupune meseria de model la Lucky Studio? Cum se castiga banii? Lucky Studio este o oportunitate deschisa luxului pe care colaboaratoarele o simt pe pielea lor. Experienta Lucky Studio Iasi a dus fetele intr-o lume de lux, o lume opulenta, linistita si extrem de frumoasa.

Decorul spectaculos face parte din viata unor dive. Asa sunt  tratate si fetele de la Lucky Studio pentru ca fiecare incapere a acestui studio este amenajata de catre un  specialist, cu idei unice, si in mod cert arata spectaculos. 
Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, iubita, apreciata si complimentata. Lucky Studio le ofera angajatelor  sale toate aceste lucruri. Ele sunt tratate ca adevarate printese, sunt respectate, ascultate si indrumate spre cea mai buna cale. Asa se face ca nu exista vreo colaboratoare Lucky Studio care sa nu se simta bine atunci cand merge la serviciu.

De asemenea, in momentul in care vin la serviciu fetele sunt foarte relaxate pentru ca au un program flexibil pe care il stabilesc ele,  isi fac treaba, iar la sfarsitul zilei primesc banii castigati. Cand spunem “banii castigati” ne gandim la faptul ca fetele pot castiga intre 300-800 de lei intr-o zi, adica suma pentru care alti oameni muncesc o luna de zile. Asa se face ca modelele Lucky Studio isi pot permite orice, pot merge in vacante scumpe in tara sau in afara ei, pot face cate o sesiune de shopping in fiecare zi si lista poate continua.
Videochatul la Lucky Studio este meseria care se pliaza pe nevoile si dorintele oricarei femei. Astfel, depinde de fiecare femeie daca alege sa lucreze de acasa sau din studio. Totusi, divele de la Lucky Studio aleg in cea mai mare parte sa lucreze din studio tocmai pentru ca li se pun la dispozitie tot felul de servicii, incepand de la transport, servicii de make-up si coafura, cursuri gratuite pentru invatarea limbilor straine, sedinte foto gratuite si alte lucruri.

“Daca initial eram sceptica in ceea ce priveste domeniul videochatului, astazi pot spune ca Lucky Studio inseamna totul pentru mine: incepand de la familie si pana la cele mai bune prietene. Am reusit sa imi ating scopurile, sa imi construiesc un rost in viata, ceea ce nu as fi reusit cu siguranta fara sa fiu model de videochat. Nu regret nimic si daca ar trebui sa aleg din nou un job, oricand as alege tot Lucky.” este declaratia Mirunei, o tanara colaboratoare Lucky Studio
Pe langa castigul zilnic al fetelor, acestea beneficiaza si de o serie de bonusuri, la angajare, care constau in bani sau servicii. Mai mult, Lucky Studio are concursuri interne si astfel fetele au o motivatie in plus pentru a-si mari veniturile. Premiile constau de obicei in bijuterii foarte scumpe, seturi de produse cosmetice de inalta calitate, vouchere pentru cumparaturi de la magazinele de lux din mall-urile iesene sau bani. Astfel, Lucky Studio este lumea minunata a fetelor ambitioase si inteligente care stiu ce isi doresc de la viata. 

Galerie Foto

BZT_foto_2
lucky studio banii castigati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Sophie  | #545
Am auzit de lucky si sunt destul de incantat..adica citind diferite lucruri pe internet am vazut ca oamenii au o impresie foarte buna legata de ei..
Adelina  | #546
Lucky e cel mai tare studio de videochat nu doar din Iasi ci din toata Moldova..Cine nu stie cine-s lucky studio? Imposibil sa nu stim mai ales ca este plin orasul de afise? Super tare....bravo voua fetelor :*:*
Liliana  | #547
Din cate stiu e un studio doar cu femei si tot perosnalul care se ocupa este format din femei..este adevarat?
Anastasia  | #548
Da Liliana. Este foarte adevarat acest lucru.Acolo nu intra deloc barbati ptc e plin de femei..soferite, make-up artisti, hair-stilisti...super smecher ca e o atmosfera mai placuta pentru femei..
Introduceti comentariul dumneavoastra
Moni  | #549
Stiti cat ia o fata pentru o zi de munca? Pana la 800 de lei..super tare..nu-i asa? Altii muncesc pentru bnii astia cate o luna..eu ma bucur pentru fetele care lucreaza la videochat ca asa castiga si ele mai multi bani..
Oana  | #550
Eu eram foarte sceptica la subiectul asta si credeam ca videochatul este cu totul altceva..credeam ca cineva iti spune ce trebuie sa faci si cum trebuie sa faci..din cate am inteles lucrurile sunt diferite..
Suzana  | #551
Mai, nu iti spune nimeni ce sa faci si ce sa nu faci.Orice fata poate sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea ca sa faca ce vrea.Exista profil adult si non adult si poti sa optezi pentru care vrei..
Rodica  | #552
Daca as mai avea 20 sau 25 de ani as face si eu asta..castigi bani cinstiti..si inca cati bani..am 37 de ani si nu prea se mai poate..
Violeta  | #553
Rodica..stai linistita ca sunt femei si mai in varsta de atat. Important e sa ai fler si sa fii ambitioase..Varsta conteaza cel mai putin.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007328 (s)