News Flash:

Duminica are loc FINALA nationala EUROVISION 2015. Iata ordinea pieselor in concurs

6 Martie 2015
1502 Vizualizari | 1 Comentarii
eurovision
Finala nationala a Eurovision 2015 va avea loc pe scena Salii Polivalente din Craiova, pe 8 martie, ordinea in care artistii vor intra pe scena fiind stabilita, informeaza un comunicat al Televiziunii Romane.
Deschiderea va fi facuta de Calin Goia si colegii lui de la Voltaj, care o iau "De la capat" cu o noua participare la Eurovision, urmati de cei din trupa Baietii ("Dragostea in lanturi") si Tudor Turcu ("Save Us"). Apoi, in finala nationala se schimba ritmul si se trece la "Chica latina", interpretata de Aurelian Temisan si Alexa.
In continuare, Rodica Aculova va canta despre lumina ei ("My Light"), Blue Noise vor incerca sa convinga publicul ca "Love Won't Run Away", iar Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oara la Eurovision Romania, va demonstra audientei ca este un supravietuitor ("Still Slive").
A opta va intra in concurs Lara Lee. Astfel, la incheierea finalei, artista va afla daca "Superman" va avea forta sa o trimita la Viena sau daca ritmul disco va fi suficient de convingator pentru a-i scoate castigatori pe cei de la Super Trooper ("Secret Place").
"A Million Stars" este interpretata de Luminita Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, cand a reprezentat Romania la Kiev. Luminita Anghel va fi urmata de Cristina Vasiu, care va interpreta "Nowhere" pe scena Eurovision de la Craiova.
Concursul se va incheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ ("We Were In Love").
Lista completa a celor 12 melodii calificate:
A million stars  – Luminita Anghel
Chica latina – Aurelian Temisan feat. Alexa
De la capat –  Voltaj
Dragoste in lanturi – Baietii
Love won’t run away – Blue Noise
My light  – Rodica Aculova
Nowhere – Cristina Vasiu
Save us  – Tudor Turcu
Secret place – Super Trooper
Still alive – Ovidiu Anton
Superman – Lara Lee
We were in love – CEJ
Persoanele care nu mai au rabdare pana la finala si vor sa se decida cu cine sa voteze duminica, in finala nationala de la Craiova, au ocazia sa asculte toate melodiile din concurs si sa-si aleaga favoritii. TVR 1 difuzeaza, in patru emisiuni de promovare intitulate "Selectia nationala Eurovision", toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmarite marti, de la ora 17.00, vineri, de la ora 13.00, sambata, de la 14.30, respectiv duminica, de la 15.00. De asemenea, emisiunile pot fi urmarite online, pe TVR+.
In seara de 8 martie, la finala nationala Eurovision, votul telespectatorilor va insemna la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminica seara va reprezenta Romania la faza internationala Eurovision, la Viena, mai intai in semifinala din 19 mai si, daca se va califica, si in marea finala, din 23 mai.
Selectia nationala Eurovision Romania va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.
Toate informatiile despre concurs, dar si noutatile din tara si din strainatate in privinta subiectului Eurovision se gasesc pe eurovision.tvr.ro.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)