News Flash:

Elena Udrea, adusa la instanta suprema pentru judecarea contestatiei la arestarea preventiva

5 Martie 2015
1389 Vizualizari | 1 Comentarii
Elena Udrea a fost adusa, joi dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la decizia de arestare preventiva luata in dosarul "Gala Bute".
Udrea a fost adusa din Arestul Politiei Capitalei la instanta suprema in jurul orei 08.45.
Deputatul PMP Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile, pe 25 februarie, de instanta suprema, in dosarul "Gala Bute". Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a contestat decizia, completul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care judeca dosarul urmand sa decida definitiv daca Udrea ramane in arest preventiv sau masura va fi schimbata cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar.
Mandatul de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a contractelor incheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic si UAT Borsec; infractiunea de luare de mita in legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre SC Consmin SA; infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company SA si SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni si UAT Petrosani; infractiunea de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea "Galei Bute", se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Mediafax.ro

elena udrea gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004746 (s)