News Flash:

O prezentatoare celebra de la BBC a incetat din viata. Ce indicii i-a lasat fiului ei de 3 ani ca el sa si-o aminteasca asa cum voia ea

11 Septembrie 2018
4134 Vizualizari | 7 Comentarii
rachel

Prezentatoarea emisiunii You, Me and the big C de la BBC, Rachael Bland, a murit la varsta de 40 de ani de cancer la san. Femeia a dezvaluit inainte sa moara ca a strans cadouri pentru urmatoarele 18 zile de nastere ale fiului ei.
Rachael Bland, sotia lui Steve si mama lui Freddie de 3 ani, a murit pe 5 septembrie fiind diagnosticata de cancer la san intr-un stadiu incurabil.

Steve a scris pe contul ei de Twitter „Frumoasa si curajoasa noastra Rachael a murit in pace, in aceasta dimineata, inconjurata de familia ei. Suntem cu totii devastati, dar stiu ca ea ar fi vrut sa va multumesc tuturor celor care s-au aratat interesati de povestea ei sau au trimis mesaje de incurajare. Nu va puteti da seama cat au insemnat pentru ea. Steve si Freddie”.

BBC Radio 5 Live a postat pe Twitter: „Mama lui Freddie. Sotia lui Steve. Colega noastra draga a murit. A inspirat multa lume cu blogurile ei si cu emisiunea You, Me and the big C. Ii vom duce dorul”.
Prezentatoarea a dezvaluit inainte sa moara ca a strans cadouri pentru urmatoarele 18 zile de nastere ale fiului ei. Starul BBC a spus fanilor ei saptamana trecuta ca i-au mai ramas doar cateva zile de trait. Acum doi ani a fost diagnosticata cu cancer la san. In aprilie i s-a spus ca este incurabil.

Rachael a transmis pentru Huffington Post: „Stiu ca sfarsitul vietii mele se apropie, la doar 40 de ani, avand un sot pe care il ador din toata inima si un fiu de 3 ani pe care il iubesc atat de mult incat am impresia ca daca ma uit mai mult timp la el o sa-mi explodeze inima. Sper sa imi las amprenta de iubire asupra fiului meu pentru restul vietii lui. Am un grup pe Whatsapp cu sora lui Steve unde i-am scris lucruri pe care le vreau pentru viitorul lui Freddie. Lucruri care il depasesc si il supara acum pe Steve, dar pe care ea le va indeplini. Cum ar fi sa nu ii taie parul prea scurt decat daca el insista, sa invete la cea mai buna scoala si la cea mai buna universitate, atat timp cat si el vrea. De asemenea cumpar cadouri pentru zilele lui de nastere de la patru ani pana la 21 de ani. Ii las biletele ca sa stie cum arata scrisul meu. Parfumul pe care m-a ajutat sa il aleg, ca sa stie ce miros aveam. Si toate cutiile cu lucrurile de cand era bebelus. Vreau ca el sa isi aduca aminte de mine intr-un anumit fel. Sper ca aceste cadouri si cartea vor lasa amprenta iubirii mele pe el pentru tot restul vietii lui”.

Rachael a spus ca a fost diagnosticata cu cancer la san in noiembrie 2016 si a dezvoltat procesul de lupta cu boala pe blogul ei care are sloganul „Putting the can in cancer”, ceea ce in romana s-ar traduce „Punand cuvantul «pot» in cancer”. Colegele ei, Deborah James si Lauren Mahon, vor continua sa prezinte emisiuea You, Me and the big C.

Luna trecuta, Rachael a scris in The Telegraph „Nu imi e frica sa mor. Imi e teama doar pentru cei pe care ii las in spate”.


rachael bland steve freddie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (7)

ogubugiyuxo  | #50458
iwufayofenei  | #50459
oewugoodokuu  | #50460
Introduceti comentariul dumneavoastra
uwactinu  | #50484
icodelalipune  | #50485
ozuriboke  | #50486
oridoxehiwuy  | #50487
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005374 (s)