News Flash:

Importanta curateniei in spatiile comerciale

29 Ianuarie 2019
2523 Vizualizari | 1 Comentarii

Când aveți o afacere, este foarte important să aveți grijă de imaginea transmisă. În cazul magazinelor fizice, acestea sunt imaginea companiei și a brandului, atât de multă atenție trebuie acordată detaliilor pe care publicul le poate observa. Ordinea și curățenia spațiilor comerciale este unul dintre factorii cei mai importanți când vine vorba de crearea unei bune impresii și poate fi factorul decisiv care determină un client să ramână sau să aleagă o firmă concurentă.

Spațiile comerciale au caracteristici specifice care necesită o curățare concisă. În funcție de tipul de afacere avut, spațiile trebuie supuse unei curățenii mai profunde sau mai superficiale. Acest lucru este deosebit de important atunci când spațiile comerciale sunt folosite pentru a deschide un magazin alimentar sau cu produse chimice, de exemplu. În cazul acesta, pe lângă curățenia obișnuită, trebuie luată în considerare igiena.

Un spațiu comercial curat întotdeauna va atrage atenția clienților și îi va determina să devină clienți fideli și să facă achiziții recurente.

În spațiile comerciale traficul este intens, astfel curățenia zilnică este esențială. Este indicat să se realizeze o curățenie temeinică cu o anumită frecvență în funcție de fiecare zonă în parte. În acest sens, curățenia într-un spațiu comercial va depinde, de asemenea, și de cât de mare este afacerea și de activitatea desfășurată în el.

Atunci când un client intră într-un magazin, îi place să constate că este curat și bine organizat. Aceste detalii fac clienții să se simtă bine și să nu se grăbească să părăsească magazinul, astfel că o curățenie corespunzătoare a spațiilor va avea un impact important, contribuind la creșterea vânzărilor.

Activități de curățenie în spații comerciale

Fiecare magazin are propriile cerințe privind curățenia. Curățenia într-un magazin axat pe vânzarea de articole de îmbrăcăminte diferă de cea dintr-un magazin cu produse chimice. Ținând cont de acest lucru, vom cunoaște activitățile de curățenie cel mai des efectuate în spațiile comerciale.

Curățarea vitrinelor

Curățarea interiorului vitrinelor dintr-un spațiu comercial este extrem de importantă. Ele sunt imaginea magazinului, fie că vorbim sau nu de clienți. Uneori, pot determina intrarea sau nu în magazin a unei persoane. Imaginea transmisă trebuie să fie una bună, elementele plasate acolo trebuie să se vadă perfect. Vitrinele trebuie curățate zilnic.

 

 

Curățarea ferestrelor și oglinzilor în spațiile comerciale

Pe lângă curățarea interiorului vitrinelor, trebuie avut în vedere curățarea ferestrelor acestora. Cu siguranță există urme pe ferestre sau chiar multe degete. Ferestrele trebuie curățate cât mai bine posibil, deoarece clienții trebuie să vadă bine din stradă în interiorul magazinului. 

Sticla vitrinelor trebuie curăță de 2 până la 3 ori pe lună, acest lucru depinzând de traficul existent pe stradă sau de sezonul în care vă aflați. Nu în mod surprinzător, în timpul sezonului în care plouă mult, se murdăresc mai tare. Pe interior, sticla nu va trebui curățată atât de des, deoarece, teoretic, nimeni nu are acces la ea și ar trebui să fie mai puțin murdară. În cazul oglinzilor situate în interiorul clădirii, ar trebui să fie o sarcină zilnică.

Curățarea mobilierului și a rafturilor din magazine

Într-un spațiu comercial în care produsele sunt expuse publicului, mobilierul și rafturile pe care sunt așezate produsele trebuie curățate mereu, căci aspectul lor va spune multe despre imaginea magazinului. Dacă produsele sunt pătate sau prăfuite, mulți clienți vor renunța la ideea de a le cumpăra din cauză că nu le va plăcea aspectul lor.

Curățarea mobilierului, a rafturilor și a elementelor decorative trebuie să  realizată zilnic. În această secțiune putem include și golirea containerelor.

Curățarea tejghelei în spații comerciale

Tejgheaua este o piesă de mobilier care ar trebui curățată ținând cont de aceleași criterii. Chiar și tejgheaua necesită mai multă atenție, deoarece atunci când cineva cumpără, își petrece timp privind-o și este posibil să surprindă multe detalii. Există, de asemenea, oameni care merg direct la tejghea fără a merge prin magazin, astfel că își vor putea face o impresie despre aspectul său.

Curățarea podelelor  din spațiile comerciale

Podelele spațiilor comerciale acumulează o mulțime de murdărie datorită  traficului intens pe parcursul zilei de lucru. Măturarea sau aspirarea și spălarea zilnică sunt sarcini esențiale pentru menținerea podelelor curate și și dezinfectate. Este necesar să se acorde o importanță deosebită  intrării în incintă, aceasta trebuie să fie curată, fără urme sau pete.

De asemenea, podelele trebuie menținute și protejate pentru a preveni deteriorarea lor. Pentru a asta trebuie folosite produse de curățat în conformitate cu caracteristicile materialelor din care este realizată podeaua.

Lista elementelor care trebuie curățate este mult mai lungă. Ce cuprinde ea știu cel mai bine experții în curățenie de la Conex Clean. Din acest motiv, vă recomandăm să apelați la această firmă de curățenie profesională din București pentru a scăpa de grija curățeniei în spațiul vostru comercial.

Aceștia oferă cele mai bune servicii de curățare mochetă, curățenie generală, curățenie birouri servicii DDD etc. Ei sunt cea mai bună soluție pentru voi. Sunați-i și vă veți convinge!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50335
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005880 (s)