News Flash:

Liviu Dragnea, despre poza publicata de Victor Ponta: Maior a dat-o. Sa le scoata pe toate, erau evenimente publice

11 Septembrie 2018
2101 Vizualizari | 1 Comentarii
dragnea maior

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca fotografia publicata de Victor Ponta a fost facuta, cel mai probabil, la ziua SRI, spunand ca exista mai multe de acest fel, deoarece era un fotograf al SRI care le facea tuturor participantilor. Dragnea il acuza pe George Maior ca da pozele.
"Habar nu am daca fotografia de aseara e reala sau nu, securistii sunt in stare de orice. Nu am negat ca m-am intalnit cu Maior sau Coldea. Cred ca era un eveniment, ziua SRI. Erau peste 100 de oameni, eram vicepremier, membrii Guvernului, conducerile ICCJ, Parchete. 100 si ceva de persoane, primeam invitatie si mergeam. Maine poate apare o poza cu mine si Gabi Vlase (n.r.: actualul sef al SIE), chiar am facut poze cu el. Nu am de unde sa stiu atunci ca Maior si Kovesi stateau cu fundul pe protocoale neconstitutionale", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Reactia vine dupa ce Victor Ponta, fost premier, a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de fostul director al SRI, George Maior, iar in plan secund se poate vedea fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. O alta poza a fost facuta publica luni seara, la B1 Tv, de Victor Ponta. In aceasta Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si Florian Coldea.

Liderul PSD il acuza pe George Maior, fost sef al SRI si actual ambasador in SUA, ca i-a dat pozele lui Victor Ponta
"Ii zic lui Maior, ca el i le da, nu stiu cum le-a luat de la SRI, Maior i le-a dat lui Ponta, sa le faca publice. Era un fotograf de la SRI care facea poze tuturor. Poate apar cu Livia Stanciu, care ulterior ma condamnase. Faptul ca am poze stand de vorba cu unul sau altul nu ma compromite pe mine, ci pe ei, ca arata cat sunt de securisti. Nu vad de ce nu le dau pe toate, ca ar fi bine. Am primit astfel de amenintari de 3 luni, am spus dati pozele ca nu imi amintesc sa am poze indecente cu Kovesi sau Maior. Vorbeam si cu Elena Udrea. Eu nu mergeam cu bata", a mai spus Dragnea, la Antena 3.

Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50324
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006315 (s)