News Flash:

O timisoreanca a castigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Kickboxing din Italia

26 Iunie 2019
3855 Vizualizari | 1 Comentarii
feature 18

O timisoreanca de doar 14 ani, Jasmina Elena Ciocoiu, a reusit marea performanta de a se intoarce cu medalia de aur de la Campionatul Mondial de Kickboxing XFC care a avut loc weekendul trecut la Roma.

Doua medalii a reusit timisoreanca Jasmina Elena Ciocoiu sa castige la Campionatul Mondial XFC care a avut loc intre 14 si 16 iunie, in Italia. Ea s-a intors acasa cu medalia de aur la categoria 55 kg, Low Kick si medalia de argint la categoria 55 kg, K1.

„Dupa multa munca si o pregatire intensa am reusit sa imi ating scopul si am reusit sa urc pe cea mai inalta treapta a podiumului, cucerind Centura Mondiala XFC la categoria -55 kg, Low Kick si titlul de Vicecampioana Mondiala XFC la categoria -55 kg, K1. In primul rand vreau sa le multumesc din suflet antrenorilor mei Cristian Stoenescu si Ciocoiu Marius, care sunt alaturi de mine si la bine si la rau. Multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de mine! Multumesc din suflet partenerilor mei pentru increderea si sprijinul acordat!”, ne-a transmis proaspata campioana mondiala.

Nascuta pe 3 iunie 2005, Iasmina Elena Ciocoiu este una dintre elevele de top a Scolii Generale nr.30, ea primind bursa de merit in ultimii patru ani. Pe plan sportiv, ea este dubla campioana nationala de kickboxing in 2017 si 2018, campioana nationala de hand to hand fighting timp de trei ani consecutiv – 2017-2019 –, medaliata cu bronz in 2018 la Campionatul European de Kempo, medaliata cu aur la Cupa Mondiala de Kickboxing din 2018, medaliata cu aur la Cupa Romaniei in 2018 si 2019, medaliata cu bronz la Cupa Mondiala de Kickboxing WAKO, care a avut loc in 2019, in Austria.

De asemenea, adolescenta din Timisoara are peste 50 de meciuri la activ, majoritatea castigate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50315
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005288 (s)