News Flash:

Jandarmi anchetati dupa ce si-au facut selfie cu tinerii evadati de la Centrul de Reeducare din Buzias

3 Septembrie 2019
1637 Vizualizari | 3 Comentarii

Trei jandarmi din Caracal sunt anchetati dupa ce si-au facut selfie cu cei doi tineri evadati de la Centrul de Reeducare din Buzias, la cateva minute dupa ce i-au prins in apropierea localitatii Garbov, judetul Olt. Imaginile au devenit virale pe internet.

Va reamintim ca, in urma cu aproape o saptamana, doi tineri, de 19 si 21 de ani, au fugit de la Centrul de Reeducare din Buzias unde au fost inchisi pentru tainuire, respectiv furt calificat. Cei doi au reusit sa se ascunda de urmaritori doar 24 de ore, fiind prinsi in apropierea localitatii Garbov.

Cei trei jandarmi de la Detasamentul din Caracal care i-au prins au dorit sa imortalizeze momentul si si-au facut un selfie cu evadatii. Imaginile au ajuns, insa, pe internet, iar acum oamenii legii sunt cercetati de superiori.

Conform evenimentdeolt.ro, cei trei nu au mai avut abateri disciplinare si s-ar putea alege doar cu avertisment. Cei doi evadati au fost reintrodusi in Centrul de Reeducare din Buzias si s-ar putea alege cu pedepse marite.

Galerie Foto

646x404_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Dima Dima  | #50313
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook:
Introduceti comentariul dumneavoastra
Dima Dima  |  #50314
Adresa de facebook pt anuntul.mentionat mai sus : Dima Dima
qIMsuq  | #53082
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008660 (s)