News Flash:

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, audiat la DNA

4 Martie 2015
1584 Vizualizari | 1 Comentarii
banicioiu
Ministru Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat, acesta intrand in sediul DNA la scurt timp dupa audierea ca martor a fostului ministru Eugen Nicolaescu, in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca.

Nicolae Banicioiu nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a ajuns in jurul orei 15.00.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca ministrul Nicolae Banicioiu a fost citat sa se prezinte pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca.
In aelasi dosar a fost audiat la DNA si fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu, acesta spunand ca a dat declaratii in calitate de martor, la cererea avocatilor lui Silvian Ciuperca, si ca a vorbit despre un control la Spitalul Judetean Ialomita, dispus de Ministerul Sanatatii in ianuarie 2014, la solicitarea presedintelui CJ Ialomita.
Intrebat care au fost concluziile acelui control, Nicolaescu a spus ca nu cunoaste ce contine raportul, intrucat rezultatele verificarilor au venit dupa ce el nu mai era in functia de ministru al Sanatatii. Mediafax.ro

nicolae banicioiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007465 (s)