News Flash:

Medicul Serban Bradisteanu, condamnat definitiv la un an cu suspendare

2 Martie 2015
1584 Vizualizari | 1 Comentarii
serban bradisteanu
Medicul Serban Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind favorizarea lui Adrian Nastase, decizia de luni a instantei supreme fiind definitiva.
Decizia de condamnare a lui Serban Bradisteanu a fost luata cu majoritate de catre Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Doi dintre judecatorii din complet, respectiv Lucia Rog si Sandel Macavei, au decis achitarea lui Bradisteanu. Ceilalti trei magistrati - Ionut Matei, Florentina Dragomir si Ioana Alina Ilie - au dispus desfiintarea sentintei din martie 2014 prin care s-a decis ca medicul este nevinovat, schimband achitarea in condamnare la un an cu suspendare.
In 4 martie 2014, un complet de trei judecatori de la ICCJ a decis achitarea medicului Serban Bradisteanu, in dosarul privind favorizarea lui Adrian Nastase. Decizia a fost atacata cu apel la Completul de cinci judecatori de la instanta suprema, care luni a dat o sentinta definitiva, in dosarul in care Bradisteanu a fost acuzat ca a incercat tergiversarea punerii in executare a deciziei din iunie 2012 de condamnare a lui Adrian Nastase la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii".
Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul Floreasca, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in 6 decembrie 2012, iar judecarea cauzei a inceput in 20 martie. Mediafax.ro

serban bradisteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)