News Flash:

Openville, singurul proiect din romania prezentat la Forumul Marilor Dezvoltatori Devo 2018

10 Octombrie 2018
2570 Vizualizari | 1 Comentarii

Openville Timişoara a fost singurul proiect din România prezentat în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018, care a reunit la Bucureşti, săptămână trecută, peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri și arhitecți.

Evenimentul internaţional abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic şi rezidenţial. Ansamblul mixt Openville Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, a fost prezentat ca studiu de caz alături de proiecte importante din lume, din ţări precum: Statele Unite ale Americii, Suedia, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Emiratele Arabe Unite şi Ucraina.

Forumul DEVO îşi propune să devină o întâlnire anuală a marilor dezvoltatori din România şi o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, care construiesc comunităţi, oraşe şi regiuni. Forumul face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare şi a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION. Mai multe detalii aici: http://devo.com.ro/.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul ţării. Proiectul va include actualul Iulius Mall Timişoara, iar prima sa etapă va avea: 47.000 mp adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Copyright fotografie: BORO PR & COMMUNICATION


openville rom nia forumului marilor dezvoltatori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)