News Flash:

Dacia la Geneva: Cum arata Dacia Duster, noul Logan sau Sandero

3 Martie 2015
2243 Vizualizari | 1 Comentarii
Dacia Geneva0
Dacia a înșirat la Geneva toate edițiile speciale 10 ani din gamă. În centrul atenției a fost vârful gamei românești, SUV-ul Duster, scrie automarket.ro.
Dacia și-a ocupat locul bine stabilit în cadrul ediției 2015 a Salonului Auto de la Geneva. Pentru cei care nu știu, de standul constructorului român dai repede, imediat ce scările rulante te aruncă în hala 1. Aleea intens circulată oferă constructorului român o expunere bună printre granzii industriei auto.
Anul acesta, intrarea în stand a fost păzită de un Duster alb echipat cu accesorii de iarnă, sugerând parcă apetitul țării gazdă pentru schi. Tot la intrare s-au aflat și modelele din gama Stepway, înșirate în albastrul caracteristic.
Abia dincolo de această perdea de non-premiere s-au ascuns toate exemplarele speciale 10 ani. Un nume sugstiv, care spune scurt și simplu că Dacia are deja un deceniu de la reinventare, un deceniu în care a crescut de la 0 la plus infinit. Chiar dacă gama a fost complet întinerită, Dacia a simțit că trebuie să le ofere ceva europenilor care au crezut în brand: ediția specială 10 ani.
Logan, Lodgy, Logan MCV, Sandero, Dokker pentru pasageri si Duster s-au imbracat in uniforma albastra Cosmos Blue si au incaltat jantele fumurii cu design diferit. Fiind varful gamei romanesti, Duster a fost cocotat pe o scena rosie, pe care se putea citi mare, in mai multe limbi, motivul aniversarii.
Editia speciala a SUV-ului va fi disponibila pe piata din Europa alaturi de toate motorizarile, inclusiv alaturi de noul motor de 1.2 litri TCe de 125 de cai putere, Euro6, cu start-stop, lansata tot cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Dacia Duster 4x4 marcheaza doua premiere istorice pentru marca
E drept ca lumea nu s-a prea inghesuit la standul Dacia. Multi curiosi care au trecut fugitiv sau acidental pe la standul constructorului roman. Au fost insa si privitori zelosi, care au luat la bani marunti fiecare optiune nou introdusa de editia speciala 10 ani. Ne referim aici la scaunele cu o tapiterie care imprumuta accente albastre similare cu cele ale caroseriei.
Au fost si cativa pasionati de tehnologie care au incercat conectivitatea sistemului Media Nav Evolution. La prima vedere, afisajul mai colorat al ecranului digital pare sa fure ochii celor neinitiati, insa el pastreaza o grafica destul de simplista, ajustata pe alocuri. 

Galerie Foto

dacia_geneva1
dacia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)