News Flash:

Raed Arafat: Panica poate omori oameni la un cutremur mare

1 Martie 2015
2014 Vizualizari | 2 Comentarii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta al Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat ca la cutremurul din 1977 nu era in Romania, dar a atras atentia ca in cazul unui cutremur de magnitudine mare, panica este principalul inamic si acest lucru incearca sa impiedice autoritatile.

La opinia exprimata de Dan Andronic legata de campania lansata de Ministerul de Interne “Nu tremur la cutremur”, ca oricine ar trebui sa tremure la un cutremur, mai ales la unul de similar celui din martie 1977, Raed Arafat a precizat: "Cu siguranta! Este pentru populatie programul!".

El a explicat ca nu titlul, ci impactul programului este important: "Programul are sapte spoturi".

"Mesajul este pentru un model de comportament pentru populatie si copii, in momentul cand se intampla, pentru ca panica poate sa omoare si asta incercam sa impiedicam. Si normal, e vorba si de noi care raspundem, care stim ce avem de facut si stim ce ne asteapta daca se va produce", a  mai spus Arafat.

Intrebat care e impactul in cazul unui cutremur de o intensitate similara celui din 1977, Raed Arafat a raspus: "Ne asteptam la o situatie care sa fie egala cu una de dezastru". Evz.ro


raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008291 (s)