News Flash:

Fernando Alonso, transportat cu elicopterul la spital dupa un accident pe circuitul de la Barcelona

23 Februarie 2015
1391 Vizualizari | 1 Comentarii
Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit un accident, duminica, in ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul in stare de constienta la spital, informeaza presa spaniola.
Alonso a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda in virajul al patrulea al Circuit de Catalunya si masina sa a lovit zidul de protectie de pe marginea pistei. Cotidianul Marca noteaza ca timp de zece minute pilotul ar fi acuzat ameteli si nu a iesit din monopost. El a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi la spital, cu un elicopter, pentru investigatii suplimentare.
Fernando Alonso este "ok si constient", a anuntat echipa McLaren.
Dublul campion mondial revine din acest an la echipa britanica dupa cinci sezone in care a concurat pentru Ferrari. McLaren reface din 2015 parteneriatul cu Honda, compania japoneza furnizand motoarele. Insa noul monopost MP4-30 a inregistrat numeroase probleme tehnice in sedintele de antrenamente dinaintea sezonului 2015, care va incepe la mijlocul lunii martie.
Fernando Alonso va ramane sub observatia medicilor o zi sau doua
Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, care a suferit duminica un accident la Barcelona, va ramane sub observatia medicilor o zi sau doua, a anuntat reprezentantul fostului campion mondial, Luis Garcia Abad, informeaza Mundo Deportivo.
"Fernando a fost supus mai multor investigatii, din precautie, si este bine. Dar va ramane intre 24 si 48 de ore sub observatie", a spus Garcia Abad.
Luis Garcia Abad a precizat ca accidentul a fost cauzat de problema a monopostului, nu de o indispozitie a pilotului. Mediafax.ro

cotidianul marca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007589 (s)